Céginformációk

Felnőttképzési tevékenységünket 1988-ban kezdtük, így a régió egyik legnagyobb múltra visszatekintő felnőttképzési, oktatási intézménye vagyunk!

Elsősorban OKJ-s szakmai képzésekkel foglalkozunk. Tanfolyami képzéseinken először a szakmai elméleti oktatásra kerül sor, majd az elméleti oktatás után a szakmai gyakorlatok következnek. Év közben modulzáró vizsgák vannak, majd a képzések végén, OKJ-s szakmai vizsgára kerül sor.

A levizsgázott, szakképesítést szerzett hallgatóink EUROPASS bizonyítvány kiegészítőt igényelhetnek német, angol, francia, spanyol és olasz nyelven, mely belépőnek tekinthető az európai munkavállaláshoz.

Az új OKJ szerint engedélyezett (E-000256/2014) intézmény vagyunk. Időnként lehetőség van a részben támogatott és pályázatos képzések lebonyolítására is.

Ügyvezetőnk Varga László, aki felnőttképzési szakértő és programszakértő, rendszeresen vesz részt szakképzési és felnőttképzési intézmények szakképesítő vizsgáin vizsga elnökként, valamint delegált tagként a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal és a Kereskedelmi és Iparkamara részéről. Ügyvezetőnk többek között pedagógiai és közigazgatási menedzseri végzettséggel  rendelkezik,  mely diplomák a mögöttük lévő ismeretekkel, a képzéseink színvonalas megvalósításában bizonyulnak hasznosnak.

Intézményünk fő célkitűzése:

  • Ügyfeleink, hallgatóink részére jó színvonalú, oktatási, képzési szolgáltatás nyújtása, az elégedettségük kivívása és megtartása!
  • Képzési kínálatunk bővítése, piacképes képzési programok kialakítása, fenntartása.
  • Piacképes szakmák elméleti és gyakorlati oktatása a piaci elvárásoknak, igényeknek megfelelően a szakmai színvonal magasan tartása.
  • Hallgatóink elhelyezkedési lehetőségeinek javítása.
  • Minőségirányítási rendszerünkben rögzített, minőségpolitikai céljaink maradéktalan megvalósítása és folyamatos továbbfejlesztése!
  • A felnőttképzés, szakképzés terén megszerzett több, mint két évtizedes képzési tapasztalatunk felhasználásával jó hírnevünk, a “HALLGATÓKÖZPONTÚ, MINŐSÉGI OKTATÁS” megtartása és öregbítése.

VLS Oktatási és Vizsgaközpont

OKJ felnőttképzés Sopron Szombathely Zalaegerszeg Nagykanizsa Mosonmagyaróvár Kapuvár Csorna városokban