Felnőttképzés

Regisztráljon most ingyenes informatikai képzéseinkre! A képzéseket Sopronban, Szombathelyen, Győrben és Mosonmagyaróváron indítjuk!

Első lépések a digitális világba IKER 1 szintű képzés Sopron

Első lépések a digitális világba IKER 1 szintű képzés Mosonmagyaróvár

Első lépések a digitális világba IKER 1 szintű képzés Győr

Első lépések a digitális világba IKER 1 szintű képzés Szombathely

Önállóan használom az informatikai eszközömet IKER 2 szintű képzés Sopron

 

 

VLS OKTATÁSI KÖZPONT

„… 1988 ÓTA A FELNŐTTKÉPZÉSBEN…”
“…A MEGBÍZHATÓ MEGOLDÁS…”

Képzéseinkről.
Önköltséges tanfolyamainkon lehetőség van havi részletekben történő, kamatmentes részletfizetésre.
Tanfolyami képzéseinken nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati oktatásra, így az elméleti oktatás után a szakmai gyakorlatok következnek, melyet a tanfolyamaink ára tartalmaz, tehát az hallgatóink számára további költséget nem jelent. A nálunk már végzettséget szerzett hallgatók és családtagjaik a következő induló képzéseink árából kedvezményt kapnak.

Már az új OKJ szerinti, engedélyezett intézmény vagyunk, ezért lehetőség van a részben támogatott és pályázatos képzések indítására is,  így időszakonként pályázati finanszírozással vehetnek részt hallgatóink képzéseinken, esetenként önrész nélkül is.

A szakmai felkészítésnek köszönhetően a szakképesítő vizsgáinkon a jó minősítésű, vagy magasabb vizsgaátlagok a jellemzőek, többen kapnak vizsgabizottsági illetve elnöki dicséretet.

Intézményünk tagja többek között a Felnőttképzők Szövetségének.

Tanfolyamainkon a résztvevői elégedettség vizsgálatok eredményei kedvezőek, sokan visszatérnek hozzánk további szakma megszerzésére, illetve ajánlanak minket rokonaiknak, ismerőseiknek.

A levizsgázott, szakképesítést szerzett résztvevőink EUROPASS bizonyítvány kiegészítőt igényelhetnek német, angol, francia, spanyol vagy olasz nyelven, mely belépőnek tekinthető az európai munkavállaláshoz.

 

 

VLS Oktatási és Vizsgaközpont

OKJ felnőttképzés Sopron Szombathely Zalaegerszeg Nagykanizsa Mosonmagyaróvár Kapuvár Csorna városokban