Szakács tanfolyam - Sopron

A weblap frissítés dátuma: 2018.05.03.

OKJ szám: : 34 811 04
Nyilvántartásba vételi száma:E-000256/2014/A009
Jelentkezés feltétele: alapfokú iskolai végzettség,  Egészségügyi alkalmasság
(iskolai előképzettség hiányában bemeneti kompetenciák: a képzés megkezdhető 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet rendelet 3. számú mellékletében a Vendéglátás, turisztika szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában)
Képzés óraszáma: 960 óra, melyből 288 óra elmélet és 672 óra gyakorlat
Képzés időtartama: 9 hónap
Képzés típusa: Csoportos képzés
Maximális létszám: 12 fő
Képzési napok: elmélet hétfőnként 14.30-tól, majd gyakorlat szerdánként 14.30 órától.
Képzés helyszíne: Iskolában, tankonyhában, tanétteremben
Az oktatás díja: 232 500 Ft, mely a gyakorlati vizsgafelkészítést, az alapanyagok árát és a jegyzeteket is tartalmazza.
melyből 30 000 Ft beiratkozás + havi részlet (9 x 22 500 Ft)
Kamatmentes havi részletfizetés (minden hó 15-ig)
Vizsgadíj: 50 000 Ft
Záróvizsga: Írásbeli és  gyakorlati (Intézményünk saját vizsgáztatási joggal rendelkezik!)
Záróvizsga helyszíne: A képzés helyszínén
A levizsgázott hallgatóinknak gratulálunk a vizsgájukhoz!
Képzésünkre a regisztrációs lehetőség hamarosan befejeződik!

OKJ-s vizsga után EUROPASS bizonyítvány igényelhető!!!

A képzés célja:
A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátóipari egységekben, háztartásokban. A szakképesítéssel rendelkező képes étlapot, menüt, napi ajánlatot, étrendet összeállítani, az ételekhez a nyersanyagok fajtáját, mennyiségét meghatározni, felmmérni a meglévő készletek mennyiségét rendelést összeállítani, árut rendelni, átvenni. Előkészíti a munkaterületet, gépeket, berendezéseket, eszközöket, nyersanyagokat és különféle ételeket készít, melegen tart, tálal és  díszít.

Modulok:
11519-16 Élelmiszerbiztonsági alapismeretek
11499-12 Foglalkoztatás II.
11497-12 Foglalkoztatás I
11561-16 Gazdálkodási ismeretek
11518-16  Élelmiszerismeret
12096-16 Szakács szakmai idegen nyelv
12094-16 Ételkészítési ismeretek alapjai
12095-16 Ételkészítési ismeretek

Felnőttképzési szolgáltatásaink, melyek minden jelentkező számára térítésmentesen vehetőek igénybe:
00000091 Előzetes tudásszint-felmérés
00000094 Elhelyezkedési tanácsadás
00000095 Álláskeresési technikák

A tanfolyamról további információ kérhető Varga László oktatásvezetőtől a 30 9 372-114-es mobilszámon!

 

 

Regisztrációs lap

Név (*)
Születési név
Anyja neve (*)
Személyi igazolvány szám
Születési hely (*)
Születés dátuma (*) (Év/hó/nap)
Munkahely
Legmagasabb iskolai végzettsége
Irányítószám (*)
Település (*)
Cím (*)
Telefon (*)
Fax
E-mail cím
Részlefizetés (*)igennem
A regisztráció tipusa: (*)
érdeklődésjelentkezés



a jelentkezési lap letöltése Az oldal nyomtatása Az oldal nyomtatása

VLS Oktatási és Vizsgaközpont

OKJ felnőttképzés Sopron Szombathely Zalaegerszeg Nagykanizsa Mosonmagyaróvár Kapuvár Csorna városokban