VLS Oktatási és Vizsgaközpont

Céginformációk

Felnőttképzési tevékenységünket 1988-ban kezdtük, így a régió egyik legnagyobb múltra visszatekintő felnőttképzési, oktatási intézménye vagyunk!

Elsősorban OKJ-s szakmai képzésekkel foglalkozunk. Tanfolyami képzéseinken először a szakmai elméleti oktatásra kerül sor, majd az elméleti oktatás után a szakmai gyakorlatok következnek. Év közben modulzáró vizsgák vannak, majd a képzések végén, OKJ-s szakmai vizsgára kerül sor.

A levizsgázott, szakképesítést szerzett hallgatóink EUROPASS bizonyítvány kiegészítőt igényelhetnek német, angol, francia, spanyol és olasz nyelven, mely belépőnek tekinthető az európai munkavállaláshoz.

Az új OKJ szerint engedélyezett (E-000256/2014) intézmény vagyunk. Időnként lehetőség van a részben támogatott és pályázatos képzések lebonyolítására is.

Ügyvezetőnk Varga László, aki felnőttképzési szakértő és programszakértő, rendszeresen vesz részt szakképzési és felnőttképzési intézmények szakképesítő vizsgáin vizsga elnökként, valamint delegált tagként a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal és a Kereskedelmi és Iparkamara részéről. Ügyvezetőnk többek között pedagógiai és közigazgatási menedzseri végzettséggel  rendelkezik,  mely diplomák a mögöttük lévő ismeretekkel, a képzéseink színvonalas megvalósításában bizonyulnak hasznosnak.

Intézményünk fő célkitűzése: