VLS Oktatási és Vizsgaközpont

Új képzési rendszer

A tanfolyam információ utolsó frissítésének dátuma: 2023. január 13, - 11:42 de.

A gyógyszertári szakasszisztens képzésünk az új felnőttképzési törvény előírásai szerint indul: 2023. február  25-én, szombaton! A tanfolyamot elvégző résztvevőink, akkreditált vizsgaközpont által szervezett szakképesítő vizsgát tesznek, mely államilag elismert képesítést tanúsít! A szakmai vizsgát biztosítjuk!

Gyógyszertári szakasszisztens tanfolyam

 

Dajka képzésünk az új felnőttképzési törvény előírásai szerint indul: 2023. február 4-én szombaton! A tanfolyamot elvégző résztvevőink, akkreditált vizsgaközpont által szervezett szakképesítő vizsgát tesznek, mely államilag elismert képesítést tanúsít! A szakmai vizsgát biztosítjuk! Ma a piacképes szakma és a biztos tudás a legjobb befektetés!

Dajka

 

Manikűrös és körömdizájner képzésünk az új felnőttképzési törvény előírásai szerint indul 2023. február 21-én, kedden! A tanfolyamot elvégző résztvevőink, akkreditált vizsgaközpont által szervezett szakképesítő vizsgát tesznek, mely államilag elismert képesítést tanúsít! A szakmai vizsgát biztosítjuk! Ma a piacképes szakma és a biztos tudás a legjobb befektetés! 

Manikűrös és körömdizájner

 

Regeneráló wellness szakember (masszőr) képzésünk indul 2023. február 18-án, szombaton! A tanfolyamot elvégző résztvevőink, akkreditált vizsgaközpont által szervezett szakképesítő vizsgát tesznek, mely államilag elismert képesítést tanúsít! A szakmai vizsgát biztosítjuk! Ma a piacképes szakma és a biztos tudás a legjobb befektetés! 

Regeneráló wellness szakember (masszőr)

 

Sütő- és cukrászipari szakember képzésünk indul 2023. február 11-én, szombaton! A tanfolyamot elvégző résztvevőink, akkreditált vizsgaközpont által szervezett szakképesítő vizsgát tesznek, mely államilag elismert képesítést tanúsít! A szakmai vizsgát biztosítjuk! Ma a piacképes szakma és a biztos tudás a legjobb befektetés! 

Sütő-és cukrászipari szakember

 

Aranykalászos gazda képzésünk az új felnőttképzési törvény előírásai szerint indul 2023. február 4-én, szombaton! A részszakmát adó képzést elvégző résztvevőink, akkreditált vizsgaközpont által szervezett szakmai vizsgát tesznek. A szakmai vizsgát biztosítjuk! Europass bizonyítvány igényelhető!
Ma a piacképes szakma és a biztos tudás a legjobb befektetés! 

Aranykalászos gazda

 

A CNC vezérlésű lemezmegmunkáló gépkezeló képzésünk az új felnőttképzési törvény előírásai szerint indul 2023. február 18-án, szombaton! A részszakmát adó képzést elvégző résztvevőink, akkreditált vizsgaközpont által szervezett szakmai vizsgát tesznek. A szakmai vizsgát biztosítjuk! Europass bizonyítvány igényelhető!
Ma a piacképes szakma és a biztos tudás a legjobb befektetés! 

CNC vezérlésű lemezmegmunkáló gépkezelő

 

A sminkes és szempillaépítő képzésünk az új felnőttképzési törvény előírásai szerint indul 2023. március 11-én, szombaton! A részszakmát adó képzést elvégző résztvevőink, akkreditált vizsgaközpont által szervezett szakmai vizsgát tesznek. A szakmai vizsgát biztosítjuk! Europass bizonyítvány igényelhető!
Ma a piacképes szakma és a biztos tudás a legjobb befektetés! 

Sminkes és szempillaépítő

 

A villamos ipari előkészítő képzésünk az új felnőttképzési törvény előírásai szerint indul 2023. március 11-én, szombaton! A részszakmát adó képzést elvégző résztvevőink, akkreditált vizsgaközpont által szervezett szakmai vizsgát tesznek. A szakmai vizsgát biztosítjuk! Europass bizonyítvány igényelhető!
Ma a piacképes szakma és a biztos tudás a legjobb befektetés! 

Villamos ipari előkészítő

 

Az ingatlanközvetítő képzésünk az új felnőttképzési törvény előírásai szerint indul 2023. március 11-én, szombaton! A részszakmát adó képzést elvégző résztvevőink, akkreditált vizsgaközpont által szervezett szakmai vizsgát tesznek. A szakmai vizsgát biztosítjuk! Europass bizonyítvány igényelhető!
Ma a piacképes szakma és a biztos tudás a legjobb befektetés! 

Ingatlanközvetítő

 

TOVÁBBKÉPZÉSEINKBŐL

A gyógypedikűr továbbképzés I. tanúsítványt adó tanfolyamunk az új felnőttképzési törvény szerinti indul: 2023. február 11-én, szombaton! Most jelentkezzen  induló továbbképzésünkre!
Ma a biztos tudás a legjobb befektetés! 

Gyógypedikűr továbbképzés I.

 

A műkörmös továbbképzés tanúsítványt adó tanfolyamunk az új felnőttképzési törvény szerinti indul: 2023. február 25-én, szombaton! Most jelentkezzen  induló továbbképzésünkre!
Ma a biztos tudás a legjobb befektetés! 

Műkörmös továbbképzés

 

A gyógypedikűr körömkorrekcó II. tanúsítványt adó tanfolyamunk az új felnőttképzési törvény szerinti indul: 2023. április 15-én, szombaton! Most jelentkezzen  induló továbbképzésünkre!
Ma a biztos tudás a legjobb befektetés! 

Gyógypedikűr, körömkorrekció II.

 

 

Regisztrációs lap

  1. kitöltendő
  2. kitöltendő
  3. kitöltendő
  4. kitöltendő
  5. kitöltendő
  6. kitöltendő
  7. kitöltendő
  8. kitöltendő
  9. érvényes e-mail cím