VLS Oktatási és Vizsgaközpont

Cukrász

A tanfolyam információ utolsó frissítésének dátuma: 2019. június 11, - 09:56 de.

OKJ szám: 34 811 01
Nyilvántartásba vételi száma:E-000256/2014/A007
Jelentkezés feltétele: Alapfokú iskolai végzettség
egészségügyi alkalmasság, pályaalkalmassági követelmények: szükségesek
(iskolai előképzettség hiányában bemeneti kompetenciák: a képzés megkezdhető 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet rendelet 3. számú mellékletében a Vendéglátás-turisztika szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában,)
Képzés óraszáma: 960 óra, melyből 288 óra elmélet és 672 óra gyakorlat
Képzés időtartama: 9 hónap
Képzés típusa: Csoportos képzés
Maximális létszám: 12 fő
Képzési napok: elmélet hétfőnként 16.00-tól, majd gyakorlatok keddenként 16.00 órától. A külső gyakorlatok előre egyeztetett időpontban vagy egyéni ütemezés szerint.
Képzés helyszíne: Iskolában, tankonyhában, tanétteremben
Az oktatás díja: 232 500 Ft., mely a gyakorlati vizsgafelkészítést, az alapanyagok árát és a jegyzeteket is tartalmazza.
melyből 30 000 Ft. beiratkozás + havi részlet (9 x 22 500 Ft.)
Kamatmentes havi részletfizetés (minden hó 15-ig)
Vizsgadíj: 70 000 Ft.
Záróvizsga: Írásbeli és gyakorlati (Intézményünk saját vizsgáztatási joggal rendelkezik!)
Záróvizsga helyszíne: A képzés helyszínén
A levizsgázott hallgatóinknak gratulálunk a vizsgájukhoz!
A tanfolyam elindult! Már csak két fő csatlakozhat tanfolyamunkhoz!

OKJ-s vizsga után EUROPASS bizonyítvány igényelhető!!!

A képzés célja:
Olyan cukrász szakember képzése, aki  a cukrászatban, cukrászüzemben, fagylaltozóban a termelési tevékenységeket végzi,valamint felelős a technológiai, higiéniai, munkavédelmi szabályok betartásáért. A szakképesítéssel rendelkező képes saját munkáját megszervezi, élelmiszer előállítás higiéniai alapkövetelményeinek betartásával korszerű táplálkozáshoz mindjobban igazodó cukrászati terméket készít, valamint cukrásztechnológiai alapműveleteket végez. Cukorkészítményeket előállít, bevonó anyagokat készít, és felhasznál. Cukrászati félkész- és késztermékeket és bevonóanyagot, uzsonnasüteményeket, kikészített süteményeket fagylaltokat és bonbonokat készít. Alkalmi díszmunkákat a vendég kérésének megfelelően  elvégzi.

Modulok:
11519-16 Élelmiszerbiztonsági alapismeretek
11499-12 Foglalkoztatás II.
11497-12 Foglalkoztatás I
11561-16 Gazdálkodási ismeretek
11518-16  Élelmiszerismeret
11521-16 Cukrász szakmai idegen nyelv
11522-16 Cukrász szakmai feladatok

Felnőttképzési szolgáltatásaink, melyek minden jelentkező számára térítésmentesen vehetőek igénybe:
00000091 Előzetes tudásszint-felmérés
00000094 Elhelyezkedési tanácsadás
00000095 Álláskeresési technikák

A tanfolyamról további információ kérhető Varga László oktatásvezetőtől a 30 9 372-114-es mobilszámon!

nyomtatás

Regisztrációs lap

  1. kitöltendő
  2. kitöltendő
  3. kitöltendő
  4. kitöltendő
  5. kitöltendő
  6. kitöltendő
  7. kitöltendő
  8. kitöltendő
  9. érvényes e-mail cím