VLS Oktatási és Vizsgaközpont

Pincér

A tanfolyam információ utolsó frissítésének dátuma: 2019. június 11, - 09:55 de.

OKJ szám: 34 811 03
Nyilvántartásba vételi száma:E-000256/2014/A008
Jelentkezés feltétele: alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi alkalmasság
( iskolai előképzettség hiányában bemeneti kompetenciák: a képzés megkezdhető 27/2012. (VIII. 27.) NGM rendelet rendelet 3. számú mellékletében a Vendéglátás-turisztika szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában)
Képzés óraszáma: 960 óra, melyből 288 óra elmélet és 672 óra gyakorlat
Képzés időtartama: 9 hónap
Képzés típusa: Csoportos képzés
Maximális létszám: 12 fő
Képzési napok: elmélet hétfőnként 16.00-tól, majd gyakorlatok szerdánként 16.00 órától. A külső gyakorlatok előre egyeztetett időpontban vagy egyéni ütemezés szerint.
Képzés helyszíne: Iskolában, tankonyhában, tanétteremben
Az oktatás díja: 210 000 Ft., mely a gyakorlati vizsgafelkészítést, az alapanyagok árát és a jegyzeteket is tartalmazza
melyből 30 000 Ft. beiratkozás + havi részlet (9 x 20 000 Ft.)
Kamatmentes havi részletfizetés (minden hó 15-ig)
Vizsgadíj: 70 000 Ft.
Záróvizsga: Írásbeli, gyakorlati  és szóbeli vizsga
A levizsgázott hallgatóinknak gratulálunk a vizsgájukhoz!
A tanfolyam elindult ! Már csak két fő csatlakozhat tanfolyamunkhoz!

OKJ-s vizsga után EUROPASS bizonyítvány igényelhető!!!

 A képzés célja:
A pincér a különböző vendéglátó tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek hálózati egységeiben értékesítési és szolgáltatási feladatokat lát el. A vendégek által igényelt, illetve az ajánlott termék felszolgálását és a kapcsolódó szolgáltatásokat a tőle elvárható legmagasabb szakmai színvonalon biztosítja, az udvarias és szakszerű felszolgálás előírásai szerint. Fogadja a vendégeket, ételeket, italokat szolgál fel. A szakképesítéssel rendelkező az üzemeltetéssel kapcsolatos teendőket végez, figyelemmel kíséri az árukészlet alakulását, részt vesz  az áru szakszerű minőségi és mennyiségi átvételében, előírásoknak megfelelő tárolásában és dokumentálásában. Felszolgál, fogadja a vendéget, leülteti a protokoll-előírások szerint, ismerteti a választékot,ételeket és italokat ajánl, felveszi a rendelést,  felszolgáláshoz szükséges eszközöket előkészíti, a vendégek által választott ételeket és italokat szakszerűen felszolgálja. Megszervezi a saját munkáját, a felszolgálandó étel és ital minőségét, mennyiségét és hőmérsékletét figyelemmel kíséri. Számlákat készít.

Modulok:
11519-16 Élelmiszerbiztonsági alapismeretek
11499-12 Foglalkoztatás II.
11497-12 Foglalkoztatás I
11561-16 Gazdálkodási ismeretek
11518-16 Élelmiszerismeret
11523-16 Pincér szakmai idegen nyelv
11524-16 Felszolgálási alapok
11525-16 Felszolgáló szakmai ismeret

Felnőttképzési szolgáltatásaink, melyek minden jelentkező számára térítésmentesen vehetőek igénybe:
00000091 Előzetes tudásszint-felmérés
00000094 Elhelyezkedési tanácsadás
00000095 Álláskeresési technikák

A tanfolyamról további információ kérhető Varga László oktatásvezetőtől a 30 9 372-114-es mobilszámon!

nyomtatás

Regisztrációs lap

  1. kitöltendő
  2. kitöltendő
  3. kitöltendő
  4. kitöltendő
  5. kitöltendő
  6. kitöltendő
  7. kitöltendő
  8. kitöltendő
  9. érvényes e-mail cím