VLS Oktatási és Vizsgaközpont

Vendéglátásszervező-vendéglős

A tanfolyam információ utolsó frissítésének dátuma: 2019. augusztus 14, - 08:12 de.

A weblap frissítés dátuma: 2018.05.03.

OKJ szám: : 54 811 01
Nyilvántartásba vételi száma:E-000256/2014/A011
Jelentkezés feltétele: Érettségi bizonyítvány, Egészségügyi alkalmasság
vagy a szakképesítés megszerzése céljából a felnőttoktatás keretében folyó képzésbe bekapcsolódhat, aki rendelkezik szakiskolában szerzett Cukrász vagy Szakács, vagy Pincér, szakiskolai végzettséggel, a szakiskolában szerzett szakképesítéssel betölthető munkakörben szerzett legalább öt éves gyakorlattal és az adott szakképesítésben tett mestervizsgával
Képzés óraszáma: 960 óra, melyből 384 óra elmélet és 576 óra gyakorlat
Képzés időtartama: 13 hónap
Képzés típusa: Csoportos képzés
Maximális létszám: 15 fő
Képzési napok: Szombaton  9.00-15.00 h. között
Képzés helyszíne: Iskolában, tankonyhában, tanétteremben
Részvételi díj: 303 000 Ft, mely a gyakorlati vizsgafelkészítést, az alapanyagok árát és a jegyzeteket is tartalmazza
Melyből 30 000 Ft beiratkozási díj + havi részlet (13 x 21 000 Ft)
Kamatmentes havi részletfizetés (minden hó 15-ig)
Vizsgadíj: 50 000 Ft
Záróvizsga: Írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsga
Záróvizsga helyszíne: A képzés helyszínén
Az  előző csoport  4,2-es eredményt ért el, a most vizsgázott hallgatóinknak gratulálunk a 4,2-es átlagú,  szép vizsgaeredményéhez.
Képzésünkre a regisztrációs lehetőség hamarosan befejeződik!

FIGYELEM!!! 2020-tól a felnőttképzés rendszere teljesen átalakul!
Az alapszakmák kizárólag iskolarendszerben taníthatók és legalább három évesek lesznek! Ősztől utoljára, még a jogszabály szigorítások előtt tanuljon, az Európiai Unióban is elismert, OKJ-s, piacképes szakmát!

OKJ-s vizsga után EUROPASS bizonyítvány igényelhető!!!

A képzés célja:
A Vendéglátásszervező-vendéglős a vendéglátásban vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatokat ellátó szakember, aki magas szintű, korszerű szakmai és gazdálkodási ismeretekkel és továbbfejleszthető tudással rendelkezik. A vendéglátó vállalkozások és az étkeztetési, vendéglátóipari szolgáltatásokat nyújtó egységek üzemeltetéséhez szükséges tervezői, vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatokat lát el. A vendéglátó egységekben végzi, irányítja, szervezi, ellenőrzi az árubeszerzést, a raktározást, a termelési, az értékesítési és szolgáltatási tevékenységeket. Összeállítja a vendéglátó egység kínálatát, bemutatja,  reklámozza az egység szolgáltatásait, kialakítja az üzletpolitikát, a marketingstratégiát, a cégarculatot. Kapcsolatot tart, kommunikál magyar és idegen nyelven a vendégekkel, az egység üzletfeleivel és a hatóságokkal. Gondoskodik a vendéglátó egységekben a biztonsági-, munka- és tűzvédelmi, környezetvédelmi, higiénia, élelmiszerbiztonsági előírások betartásáról

Főbb modulok:
11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság
11499-12 Foglalkoztatás II.
11498-12 Foglalkoztatás I. (érettségire épülő képzések esetén)
10053-12 Vendéglátó üzleti gazdálkodás
10051-12 Vendéglátó marketing és kommunikáció
10054-12 Vendéglátó üzleti idegen nyelv
10052-12 Vendéglátó termelés
10050-12 Vendéglátó értékesítés
10055-12 Vendéglátó üzletvezetés

Felnőttképzési szolgáltatásaink, melyek minden jelentkező számára térítésmentesen vehetőek igénybe:
00000091 Előzetes tudásszint-felmérés
00000094 Elhelyezkedési tanácsadás
00000095 Álláskeresési technikák

A tanfolyamról további információ kérhető Varga László oktatásvezetőtől a 30 9 372-114-es mobilszámon!

nyomtatás

Regisztrációs lap

  1. kitöltendő
  2. kitöltendő
  3. kitöltendő
  4. kitöltendő
  5. kitöltendő
  6. kitöltendő
  7. kitöltendő
  8. kitöltendő
  9. érvényes e-mail cím