VLS Oktatási és Vizsgaközpont

Felnőttképzés

Regisztráljon most ingyenes informatikai képzéseinkre! A képzéseket Sopronban, Szombathelyen, Győrben és Mosonmagyaróváron indítjuk!

Első lépések a digitális világba IKER 1 szintű képzés Sopron

Első lépések a digitális világba IKER 1 szintű képzés Mosonmagyaróvár

Első lépések a digitális világba IKER 1 szintű képzés Győr

Első lépések a digitális világba IKER 1 szintű képzés Szombathely

Önállóan használom az informatikai eszközömet IKER 2 szintű képzés Sopron

 

 

VLS OKTATÁSI KÖZPONT

„… 1988 ÓTA A FELNŐTTKÉPZÉSBEN…”
“…A MEGBÍZHATÓ MEGOLDÁS…”

Képzéseinkről.
Önköltséges tanfolyamainkon lehetőség van havi részletekben történő, kamatmentes részletfizetésre.
Tanfolyami képzéseinken nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati oktatásra, így az elméleti oktatás után a szakmai gyakorlatok következnek, melyet a tanfolyamaink ára tartalmaz, tehát az hallgatóink számára további költséget nem jelent. A nálunk már végzettséget szerzett hallgatók és családtagjaik a következő induló képzéseink árából kedvezményt kapnak.

Már az új OKJ szerinti, engedélyezett intézmény vagyunk, ezért lehetőség van a részben támogatott és pályázatos képzések indítására is,  így időszakonként pályázati finanszírozással vehetnek részt hallgatóink képzéseinken, esetenként önrész nélkül is.

A szakmai felkészítésnek köszönhetően a szakképesítő vizsgáinkon a jó minősítésű, vagy magasabb vizsgaátlagok a jellemzőek, többen kapnak vizsgabizottsági illetve elnöki dicséretet.

Intézményünk tagja többek között a Felnőttképzők Szövetségének.

Tanfolyamainkon a résztvevői elégedettség vizsgálatok eredményei kedvezőek, sokan visszatérnek hozzánk további szakma megszerzésére, illetve ajánlanak minket rokonaiknak, ismerőseiknek.

A levizsgázott, szakképesítést szerzett résztvevőink EUROPASS bizonyítvány kiegészítőt igényelhetnek német, angol, francia, spanyol vagy olasz nyelven, mely belépőnek tekinthető az európai munkavállaláshoz.